Hodnocení obchodu

5,0 12 hodnocení
5
12x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JJ Avatar autora Jana Jordánová | 6.5.2020
Doporučuji všemi deseti. Bylo mi vstřícně doporučeno po telefonu a byla jsem ohromená přístupem.
NN Avatar autora Nikola Navrátilová | 3.5.2020
Naprosto spokojená. Moje doporučení je 100%.
Z Avatar autora Zdeněk K. | 3.5.2020
Jsem spokojený a mohu jen doporučit. Koupil jsem tady manželce výborné čokolády od Herufka a velmi jsme si pochutnali. Kvalita je opravdu znát.
LH Avatar autora Lucie Horáčková | 2.5.2020
Kdybyste chtěli udělat radost sobě nebo někomu milému blízkému "zdravou" kvalitní čokoládou nebo posílit imunitu formou ovocných vín s obsahem vitaminu C nebo domácím bylinkovým sirupem, doporučuji tento obchod, kde si každý vybere v sortimentu to své. Pro naší společnost jsme pořídili nádherné dárkové bedýnky s výběrem toho nejlepšího a rozdali naším nejbližším spolupracovníkům. Děkujeme Gurmetéce!
M Avatar autora Miroslav | 2.5.2020
S obchodem Gurmetéka sem spokojen. Hlavně kvalitní a moc dobré čokolády můžu doporučit.
MK Avatar autora Martina Kratochvílová | 30.4.2020
Velice příjemné, rychlé jednání. Vše dorazilo v pořádku.
H Avatar autora Helena | 28.4.2020
S obchodem Gurmetéka jsem velmi spokojená! Objednávám pravidelně, protože mě těší přístup a vstřícnost. Prodávají opravdu kvalitní výborné produkty které zbožňuje celá moje rodina navíc každá objednávka přijde pečlivě zabalená, nikdy se mi nestalo, že by čokoláda přišla polámaná nebo rozteklá. Musím pochválit i grafické zpracování stránek a letáků, vše je tak krásné a harmonické! Vždy mi ale ještě zlepší náladu překvápko v balíčku a to je super. Děkuji že děláte, to co děláte. Helena Š.
Avatar autora | 2.3.2020
+ Vstřícné jednání, rychlé dodání a kvalitní produkty

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Krásný den paní Lucie, děkujeme Vám za hodnocení. Jsme rádi, že jste k nákupu kvalitních čokolád zvolila náš obchod :). Věříme, že Vám chutnaly a brzy se k nám vrátíte pro další :). Přejeme Vám krásný den.
Avatar autora | 12.1.2020
+ rychlé a profesionální jednání, krásné a kvalitní produkty

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení. Vaše spokojenost je pro nás motivací. Věříme, že se k nám do obchodu www.gurmeteka.cz brzy vrátíte a vyzkoušíte další kvalitní produkty z naší nabídky :-) Přejme Vám pěkný den, tým Gurmetéka.cz
Avatar autora | 21.11.2019
+ Velmi solidní jednání, rychlé vyřízení objednávky.

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, velmi děkujeme za Vaší recenzi, které si vážíme :-) Těšíme se na Váš příští nákup. s pozdravem Tým Gurmetéka.cz
Avatar autora | 27.9.2019
+ SPOLEHLIVÉ , VSTŘÍCNÉ A PROMPTNÍ VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK

Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Krásný dobrý den, moc děkujeme za Vaší recenzi. Opravdu si jí vážíme. Vaše spokojenost je pro nás motivací! Věříme, že Váš nákup u nás v obchodě Gurmetéka.cz Vám i Vašim blízkým vykouzlil úsměv na tváři. Těšíme se, že se k nám brzy vrátíte s další objednávkou :-) S pozdravem a přáním krásných dnů Tým Gurmetéka.cz
Avatar autora | 11.9.2019
+ rychlé vyřízení objednávky
+ ochota, vstřícnost a komunikativnost

ničeho jsem si při tomto nákupu nevšiml
Avatar autora (Administrátor) 27.5.2020
Dobrý den, velmi děkujeme za Vaší recenzi, které si vážíme :-) Těšíme se na Váš příští nákup. s pozdravem Tým Gurmetéka.cz
12 položek celkem